Verrassingsbezoek Jochem Myjer aan DE KOM

Vrijdagmorgen 6 mei j.l. om 10.00 uur begon bij DE KOM de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. Het was ongekend druk: honderden mensen stonden in de rij, voornamelijk fans van Jochem Myjer. De eerste stond al om 03.00 uur ’s nachts voor de deur.

‘Dit is toch wel een beetje het Youp van ‘t Hekgevoel’, zei cabaretier Jochem Myjer omringd door tientallen fans in de hal van theater De Kom in Nieuwegein. Daar verzamelden zich al in de vroege ochtend honderden cabaretliefhebbers om een kaartje te bemachtigen voor de drie shows die Myjer volgend voorjaar geeft in Nieuwegein.

Het zonnetje scheen; de sfeer was goed. En het feest was helemaal compleet toen Jochem Myjer spontaan langskwam en met wachtenden op de foto ging, ondanks de verjaardag van zijn zoontje. De voorstelling is pas volgend jaar maar de kaarten konden alleen persoonlijk worden afgehaald.

Voor iedereen, ook DE KOM, was het een enorme verrassing dat de cabaretier langs kwam. De drie voorstellingen van Jochem Myjer waren in de loop van de ochtend snel uitverkocht. De Nieuwegeinse Soraya Veenstra had nummer 173, maar was nog niet zeker van haar zaak. ‘Ik was hier om negen uur en toen was het nog best rustig.’ Veenstra doodde de tijd tot ze aan de beurt was bij de theaterkassa onder meer met het maken van een selfie met haar idool. Gelukkig heeft zij een kaartje kunnen bemachtigen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk